Casă ca INVESTIȚIE cu venituri garantate lunar

Cea mai bună variantă dacă ai posibilitatea de a investi și nu ai timpul necesar să te ocupi de administrarea serviciilor de închiriere.

Atunci când achiziționați casa în vederea obținerii de venituri din închiriere, avem două tipuri de oferte pentru a vă scuti de timpul consumat cu administrarea proprietății și eventualele pierderi cauzate de reparații, promovare, rezervări anulate, etc:

Venit garantat:

1.800 lei net lunar pe toată perioada în care proprietatea este lăsată la închiriat în regim hotelier, cu servicii asigurate de către noi (servicii recepție, curățenie, mentenanța proprietății, asigurarea acesteia împotriva calamităților și distrugerilor).

Venit variabil:

Servicii asigurate de către noi, cotă netă după plătirea eventualelor comisioane către agenții de turism samd, din valoarea rezervării plătită proprietarului de 60%.

De exemplu vârf de sezon vara sau sărbători, prețul mediu al chiriei pe noapte este de 500 lei, iar la un grad de ocupare de peste 20 zile, puteți încasa până la 6.000 lei net lunar.

Pentru ambele variante se face un contract pentru 4 ani cu renegociere ulterioară.

În oricare dintre variante, beneficiezi de gratuitatea costurilor de întreținere și mentenanță pentru două săptămâni anual, cadou din partea noastră, atunci când veți folosi dvs proprietatea.

Acest lucru este valabil în cazul în care casa este lăsată în managementul nostru spre închiriere minim 7 luni pe an și cel puțin în perioada a cel puțin 2 dintre cele 3 mari sărbători anuale, respectiv Paște, Crăciun și Revelion.

Perioadele în care veți folosi casa se stabilesc înainte de începerea anului următor, cu cel puțin 3 luni înainte de a fi ocupată proprietatea de către dvs, datele pot fi schimbate cu până la două săptămâni înaintea intrării în proprietate, cu condiția să nu existe rezervări!