HAIDEȚI SĂ POVESTIM

Dumbrava 47 este un complex de 6 case înșiruite cu un design scandinav modern , construcții eco, verzi, prietenoase cu mediul și cel mai important un mediu sănătos în care să trăim și cu potențial de a ne prelungi viața.

Conceptul este de casă cu consum de energie foarte mic- low energy, datorită materialelor foarte bune izolatoare și transfer mare de umiditate spre exterior.

  • Structură durabilă din cadre beton armat.
  • Pereți din hempcrete- betonul din cânepă- placați cu plăci oxid magneziu- care respiră.
  • Structură acoperiș din lemn masiv cu izolație saltele din lână tratată. Tâmplarie termopan din lemn masiv. Uși in tăblii din lemn.

Fiecare casă are o suprafață totală construită de 144.2 mp, amprentă de 75.8 mp construiți; Suprafața parcelelor de teren diferă de la 210 mp pana la 355 mp cu suprafața casei inclusă.

Suprafață utilă- 108.5 mp parter- 58 mp ( 9.6 mp terasa) etaj- 50.5 mp

Parterul cuprinde un living generos cu bucătărie deschisă și baie, iar din mijlocul ei pleacă scara spre etaj care separă livingul în 2 zone - de luat masa si lounge. După preferințe, poate fi închisă zona de lounge și se poate crea o cameră distinctă.

Etajul are 2 camere care împart o baie spațioasă, una dintre camere are dressing inclus, iar cealaltă un balcon către partea de nord a casei. Etajul poate fi lăsat ca și open space, astfel încât beneficiarul sa îl poată organiza cum consideră de cuviință.

Casele dispun de următoarele finisaje: centrală termică cu gaz, băi placate cu marmură, obiecte sanitare, baterii sanitare Grohe, pardoseli parter și etaj din lemn masiv natural, tablou electric Legrand, componente casă inteligentă (google, amazon Alexa etc), întrerupatoare și prize inteligente.
Casele beneficiază de utilități, gaze, electricitate, apă curentă din rețea.
Fiecare casă are cel puțin 3 locuri de parcare prevăzute.
La intrare în complex, va exista o stație de încărcare mașini electrice 22kw.

Localizarea este în stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, la 1 min de mers cu mașina distanță de cel mai important obiectiv turistic al zonei, Conacul Boierului Monteoru, 2 min de bazinele publice cu apă sărată terapeutică, 10min de Buzău, 15 min de Mizil, 1 ora de Ploiești, 1 ora de București.

Terenul este înconjurat de vegetație, copaci maturi, de unde se pot vedea în apropiere siluetele dealurilor pline de verdeață.
Pe teren, fiecare parcelă are cel puțin un nuc bătrân cu coroană bogată care asigură umbră din belșug.
Există deschidere la drumul comunal 47, asfaltat, vecinii direcți sunt gospodării ale localnicilor la o distanță îndeajuns de mare încat sa nu interfereze cu intimitatea rezidenților.

Casele sunt eco și cu consum mic de energie. Echipa care a elaborat proiectul este compusă din specialiști cu experiență îndelungată în construcții de acest tip. Estimăm că în decurs de 10 ani, veți face o economie la costurile actuale de peste 25000 euro, doar din diferența de costuri energie, față de o casă normală cu aceeași suprafață.

În cazul în care casa achiziționată este a doua reședință și este folosită doar o parte dintr-un an, avem o ofertă de a prelua managementul acesteia pe toată perioada în care nu este folosită și oferită spre închiriere turiștilor, iar proprietarul- dvs veți beneficia de mentenanța casei pe tot parcursul anului fără costuri, fără a mai duce grija plății facturilor lunare în perioada în care nu locuiți, curățenie etc.
Foarte important, veți primi o sumă lunară atât timp cât rămâne în grija noastră, iar proprietatea dintr-un pasiv (generator de costuri) devine activ care vă va genera venituri pe tot parcursul anului și vă va asigura inclusiv recuperarea investiției după o perioadă de timp. CITESTE MAI MULT AICI

Preturile promotionale cu avans de minim 40% sunt valabile pana la data de 31 iulie 2022.