Beneficiile investițiilor de tip CUMPĂRĂ SĂ ÎNCHIRIEZI

Cumpără să închiriezi

Toate oportunitățiile oferă diferite avantaje, perioade de timp, condiții și riscuri. În acest articol, vă vom spune de ce cumpărarea un imobil cu scopul de a-l închiria, este o investiție grozavă.

A păstra economiile în buzunar înseamnă a rămâne cu acea sumă sau chiar mai rău, în timp, poți cumpăra mai puține lucruri cu acea sumă din cauza devalorizării banilor, în speță inflația. Prin oportunitatea de investiție, valorea baniilor crește.

Înainte de a cumpăra prima proprietate de închiriere, întrebați-vă dacă puteți gestiona corect o astfel de afacere. Gestionarea proprietății închiriate poate fi greoaie și consumatoare de timp, mai ales dacă aveți un alt loc de muncă. Din fericire, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece la cererea dvs. Dumbrava47 poate administra proprietatea.

CREȘTEREA CAPITALULUI

Unul dintre cele mai atrăgătoare avantaje ale acestor oportunități este creșterea capitalului de care beneficiază. Oportunitățiile cumpărare-închiriere implică evaluarea unei proprietăți în timp, ceea ce înseamnă că o proprietate este achiziționată cu speranța că în timp va deveni mai valoroasă. Mai mult factori influențează creșterea capitalului, cum ar fi un proiect de renovare pentru îmbunătățirea imobilului sau locația proprietății și popularitea acesteia la momentul vânzării.

PROCES UȘOR DE VÂNZARE

Imobiliarele sunt o oportunitate bună de investiție pentru că puteți vinde oricând și oricum doriți. Deși este recomandat sa vă păstrați proprietatea pe termen lung și de a alege anumite strategii pentru a vă maximiza profitul, decizia vă aparține. Datorită aprecierii, vă veți vinde proprietatea la un preț mai mare decât prețul inițial de achiziție, un obiectiv interesant și profitabil pentru investiția dvs.

VENIT CONSTANT

Deoarece oportunitățiile de cumpărare-închirere implică închirierea proprietății, invesitorii se pot aștepta să primească venituri din chirie odată ce proprietatea a fost închiriată cu succes. Aceste tinde să fie principalul stimulent pentru investitorii care caută să obțină profit imediat. Acest lucru vă asigură un flux constant de lichidități pe care vă puteți baza. Marc Shoffman, autor al cărții “This is Money”, afirmă “Cheia pentru succesul investițiilor de tip cumpără să închiriezi este genererarea de venituri.” Practic, proprietatea dvs. pompează lunar bani în contul dvs, fără să faceți niciun efort dacă ne predați partea de management turistic.

LOCALIZAREA

Oportunitățiile pe care le oferim beneficiază de cele mai exclusiviste si strategice locații care pot ajuta atat la închiriere, cât și la vânzarea viitoare a proprietății. Locațiile alese variază în funcție de oraș, unde alegem cele mai solicitate cartiere pentru închiriere și vânzare. Am ales Sărata-Monteoru pentru frumusețiile pe care natura le oferă, apele tămăduitoare ale izvoarelor sărate, trasee turistice și potențialul de dezvoltare al zonei . Acest lucru oferă profituri mari investitorilor noștri, cărora practic li se garantează că vor vedea profit din prima zi.

Sărata-Monteoru

ÎNCHIRIERE INSTANT

Vei fi lipsit de griji în ceea ceea ce privește închirierea proprietății, deoarece din momentul în care investești, începi să primești câștiguri.
Fără griji! Când investiți în casa Dumbrava47, gestionarea, administrarea și promovarea proprietății intră în grija noastră.

RELAȚIA RANDAMENT-RISC

Oportunitățile de cumpărare pentru închiriere tind să aibă o relație relativ stabilă de randament-risc, acest lucru se datorează faptului că, deși o proprietate poate crește prețul și poate oferi randamente mai bune, poate suferi și de pe urma unei scăderi în piață.
Proprietățiile tind să fie ușor de închiriat datorită localizării și specificului de casă ecologică, dar veniturile din chirie pot fluctua. Pentru diminuarea riscurilor, Dumbrava47 are și opțiunea de investiție cu venit garantat – vezi mai mult.

Câștigul anual de cel puțin 5% este unul bun având în vedere că nu veți suporta costurile pe care propritatea le va avea de-a lungul timpului și că păstrarea economiilor în buzunar ar însemna o pierdere de 2-3% din cauza inflației. Riscurile sunt relativ mici pentru dvs. deoarece valoarea proprietății crește în timp și dacă este este lasată în managementul nostru, atunci excludem situații de distrugere imobil, perioade în care casa nu este închiriată ș.a

Așadar, randamentul investiției de tip cumpără să închiriezi este legat de doi factori: veniturile obținute din exploatarea proprietății prin închiriere și creșterea valorii proprietății în timp.

Contextul inflaționist face ca investițiile rezidențiale să fie și mai atractive. Potrivit analizei Colliers , investitorii își îndreaptă atenția spre activele sigure, care acoperă inflația și aduc câștiguri viitoare.

Inflația

Potrivit unui raport BNR , inflația a ajuns la 8,4% și se estimează că va depăși 10%, în contextul scumpurilor la mărfuri și servicii și după expirarea măsurilor de plafonare a facturilor la energie și gaze. Așadar, prețurile la imobile cresc în general odată cu inflația, ceea ce face ca decizia de a cumpăra o casă spre închiriere să fie una foarte bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi conținutul Politicii de Cookie și al Politicii de Confidențialitate.